Huisarts G.H.M. ten Oever, Roermond

Assistentes

Assistentes

 

 

 

Onze doktersassistentes zijn opgeleid en bevoegd om te onderscheiden of het nodig is dat u op het spreekuur van de huisarts komt, of dat het een klacht betreft waarvoor zij zelf een advies kunnen geven. De assistente zal steeds vaker vragen wat er aan de hand is. Geef hierop zo nauwkeurig mogelijk antwoord opdat aan u de juiste zorg verleend kan worden. In de toekomst zullen, vanwege de toenemende drukte, de doktersassistentes een nog grotere rol spelen bij het geven van adviezen voor 'eenvoudige' aandoeningen.

 

Onze assistentes hebben dagelijks van 11.00 tot 12.00 uur een eigen spreekuur, waar u na het maken van een afspraak terecht kunt voor kleine medische handelingen.  Dit betreft onder andere: injecties, wondverzorging, hechtingen verwijderen, het uitspuiten van oren, glucose meting etc...  Meld u zich s.v.p. aan de balie zodat wij een goed overzicht kunnen bewaren.

 

Ook kunt u bij hun terecht voor het maken van uitstrijkjes volgens het bevolkingsonderzoek, het aanmeten van compressieve kousen, gehoortesten, het maken van een ECG (op verzoek van uw huisarts), het afnemen van kweekjes (vaginaal, wond enz), hulp bij het invullen van formulieren (voeding, belastingdienst, incontinentiemateriaal, fysiotherapie) enz enz.
Voor al deze handelingen dient een afspraak gemaakt te worden!

 

 

Gewichtsreductiebegeleiding
Heeft u hulp nodig bij het afvallen, begeleiding en een duwtje in de juiste richting? Aarzel niet en bel naar de praktijk, Eefke zal u begeleiden. Zij heeft de opleiding tot gewichtsconsulte met succes afgerond. Vele succesverhalen zijn u al voor gegaan, wordt u de volgende?

 

Reizigersadvisering
Nadine

 

 

De doktersassistentes die werkzaam zijn in de praktijk zijn Eefke, Miranda, Nadine en Sharon